Pågående projekt

Nyfiken på de uppdrag jag arbetar med för tillfället? Intresserad av att hyra lokal för din verksamhet?

Pågående projekt är en levande lista som beskriver nuvarande uppdrag av olika vidd och karaktär - runt om på olika platser i landet. Observera att bifogade ritningar i vissa prospekt endast är skisser och arbetsmaterial som senare kan komma att anpassas till varje behov och hyresgäst.

Nuvarande utseende Ingelsta med anknytande trafikleder och parkering

Nuvarande utseende Ingelsta med anknytande trafikleder och parkering

Ingelsta externhandelsområde - butiksutveckling

Mitt uppdrag handlar om att utveckla fler butiker. Du blir granne med Systembolaget och Coop Forum som finns här idag samt och fler butiker som tillkommer inom kort.


Värnamo - butiksutveckling

Historiskt sett är Värnamo en regional handelsort som lever av egen kraft. Avståndet från Jönköping och Växjö är gynnsamt. I detta utvecklingsprojekt erbjuds hyresgäster butikslokaler som i sitt halvexterna läge attraherar såväl tätort som region. Utgångspunkten är ett intresse från en ledande livsmedelskedja vilken önskar komplettera platsens utbud med en sällanköpshandel.


Stenungsund Spekeröd - är du nästa hyresgäst på handelsplatsen?

Detta uppdrag via NHP handlar om att rekrytera hyresgäster till en handelsplats i direkt anslutning till motorväg E6 där 36000 fordon per dygn passerar. Upptagningsområdet omfattar Stenungsund, Orust, Tjörn och Ljungskile. Arkitekt: Retail Architects.

Ladda ner:
Presentation Spekeröd Utveckling (PDF)


Stenungsund Munkeröd - sida vid sida med starka varumärken i nyproducerade lokaler?

Även detta är ett uppdrag från NHP. Här har Preem, Burger King och Derome skrivit avtal för nyproducerade lokaler. Ytterligare platser finns för ännu fler verksamheter. Arkitekt: Retail Architects.

Ladda ner:
PDF med placering, översikt, situationsplan m.m.


Tjörn - utveckling av livsmedelsbutik

Genomförande av utvecklingsarbete via uppdragsgivaren NHP.

Projektet handlar om att utveckla en större livsmedelsbutik vid en trafikmässig knutpunkt nära Tjörn och Orust. Arkitekt: Retail Architects.


Simrishamn - bli granne med Coop och Apoteksgruppen?

I ett projekt utvecklat i samarbete med Wäst-bygg har Stora Coop och Apoteksgruppen flyttat in som hyresgäster i den charmiga tätorten på Österlen. Här finns plats för fler affärsverksamheter. Arktiekt: Retail Architects.

Läs mer om projektet här.


Sundsvall Birsta - hitta din nästa försäljningslokal - här!

På uppdrag från Kf fastigheter genomförs en inventering av potentiella hyresgäster inom detaljhandeln. Attraktiva försäljningslokaler finns inom Birsta Öst där handelsområdets dragare är ICA Maxi och Biltema.


Sundsvall Stockvik - kedja erbjuds toppläge vid motorväg E4!

En nybyggd Statoil finns vid Sundsvalls södra infart. Här vid entrén till Sundsvall och i direkt anslutning till avfarten från motorväg E4 har Lars Östling Fastighetsutveckling AB fått kommunens förtroende att söka hyresgäster, företrädesvis en drivmedels- och vägrestaurangkedja. Arkitekt: Retail Architects.

Upp