Pågående projekt

Nyfiken på de uppdrag jag arbetar med för tillfället? Intresserad av att hyra lokal för din verksamhet?

Pågående projekt är en levande lista som beskriver nuvarande uppdrag av olika vidd och karaktär - runt om på olika platser i landet. Observera att bifogade ritningar i vissa prospekt endast är skisser och arbetsmaterial som senare kan komma att anpassas till varje behov och hyresgäst.

Stenungsund Spekeröd - är du nästa hyresgäst på handelsplatsen?

Detta uppdrag via NHP handlar om att rekrytera hyresgäster till en handelsplats i direkt anslutning till motorväg E6 där 36000 fordon per dygn passerar. Upptagningsområdet omfattar Stenungsund, Orust, Tjörn och Ljungskile. Arkitekt: Retail Architects.

Ladda ner:
Presentation Spekeröd Utveckling (PDF)


Stenungsund Munkeröd - sida vid sida med starka varumärken i nyproducerade lokaler?

Även detta är ett uppdrag från NHP. Här har Preem, Burger King och Byggmax etablerat. Ytterligare platser finns för ännu fler verksamheter. Arkitekt: Retail Architects.

Ladda ner:
PDF med placering, översikt, situationsplan m.m.


Simrishamn - bli granne med Coop och Apoteksgruppen?

I ett projekt utvecklat i samarbete med Wäst-bygg har Stora Coop och Apoteksgruppen flyttat in som hyresgäster i den charmiga tätorten på Österlen. Här finns plats för fler affärsverksamheter. Arktiekt: Retail Architects.

Läs mer om projektet här.


Sundsvall Stockvik - kedja erbjuds toppläge vid motorväg E4!

En nybyggd Statoil finns vid Sundsvalls södra infart. Här vid entrén till Sundsvall och i direkt anslutning till avfarten från motorväg E4 har Lars Östling Fastighetsutveckling AB fått kommunens förtroende att söka hyresgäster, företrädesvis en drivmedels- och vägrestaurangkedja. Arkitekt: Retail Architects.


Västerås Vallbyleden - dagligvaror med övrig service

En ny riktig knutpunkt för nordvästra Västerås med expanderande upptagningsområde. Här finns plats för en dagligvarubutik kompletterat med grannar. Arkitekt: Helmut Peterle.

Se mer om projektet här:

Upp